bröllopsfilmare.png

1.  Säg "Hej"

Fyll i formuläret HÄR och kontrollera att ert datum finns ledigt.
Beskriv kort var bröllopet ska hållas och hur dagen är planerad samt vilket Paket ni är intresserad av.

 

2.  Kaffe

Bor ni i närheten av Sollefteå ses vi hos er eller på ett fik för att prata mer om ert bröllop och vad ni har för önskemål m.m. (Bor ni i andra delar av Sverige så pratar vi i telefon). Nu har ni även möjlighet att ställa massa frågor till mig och se om ni tycker att vi har en bra personkemi och ni vill att jag ska filma ert bröllop. Jag tycker det är viktigt att lära känna er inför bröllopet, både för att er bröllopsfilm ska bli så bra som möjligt, men även för att ni ska känna er bekväma med mig då jag kommer vara med under den finaste dagen i era liv.

 

3.  Bokning

Bestämmer ni er för att jag ska få äran att filma ert bröllop så bokar vi nu in datumet. För att bokningen ska vara fullständig så skickas en faktura med bokningsavgiften (20% av priset). Bokningen är bindande vilket innebär att bokningsavgiften inte återbetalas vid eventuell avbokning.

4.  Planering

När dagen närmar sig så har vi ett till möte för att gå igenom exakt hur dagen kommer se ut. Tider, plats m.m. Detta för att jag ska kunna vara så förberedd som möjligt för att inte missa viktiga delar av dagen.

5.  Slutbetalning

En slutfaktura på resterande beloppet (80%) och ska vara betald senast 2 dagar innan bröllopet.

6.  Er dag

Njut nu!!! Jag ska synas så lite som möjligt och fånga alla vackra stunder under er stora dag.

7.  Bröllopsfilmen

Inom två månader är er bröllopsfilm klar (oftast går det mycket snabbare). Filmen får ni digitalt och kan börja dela den med vänner och familj och titta på den om och om igen :) <3

Frågor  &  Svar

Hur mycket kostar en bröllopsfilm?


- Att skapa en bröllopsfilm är något som tar lång tid. Förutom att vara med och filma ert bröllop så sitter jag i många timmar och klipper, färgsätter, ljuddesignar och väljer musik som hela videon ska byggas runt. Allt som allt rör det sig om ca 70-100 timmars jobb för att ni ska få den film ni förtjänar :) Se alla priser och paket på hemsidan.
Hur lång tid tar det innan vår bröllopsfilm är klar?


- Jag ser till att ha videon klar inom 6-8 veckor. Men oftast går det snabbare än så.
Har du rättigheter att använda musiken som finns i vår bröllopsvideo?


Ja, jag köper rättigheterna till alla låtar som används i er bröllopfilm.
Hur gör vi för att dela vår video med våra vänner?


- Videon delas till er digitalt och är anpassad för att lägga upp på YouTube eller Facebook. Dela videon på facebook och tagga alla era vänner i videon så de inte missar när ni lägger upp den. Ni kan även maila ut en länk till YouTube-videon. I Heldags-paketet ingår även en instagram-video ni kan dela.
Kan du ta några bilder under bröllopet också?


- Att både filma och fota ett bröllop är i princip omöjligt. Jag lägger fullt fokus på filmningen.
Filmar du i hela Sverige?


- Jag filmar i hela Sverige. *extra avgift tillkommer för milersättning om 30 kr/mil (vid resa > 10 mil) och eventuell logikostnad. I Stockholm och Sollefteå har jag möjlighet till boende så ni behöver inte stå för det.
Behöver vi ordna mat till dig under dagen?


- Då det är en lång dag så uppskattar jag om jag får något att äta till middag så jag inte svimmar under er bröllopsdag :)

©2019 by Grahn Film.